Poziv NVO, ki delujejo v občini Grosuplje, k razpravi

Na podlagi izkušenj NVO iz občine Grosuplje, s katerimi se srečujejo pri prijavah na javne razpise za sofinanciranje projektov in programov NVO smo oblikovali predloga za izboljšanje pogojev pri rokih za objavljanje razpisov in izdajanju odločb o prijavah na javne razpise v občini Grosuplje. S predlogoma, ki jih želimo uskladiti z NVO iz občine in jih bomo posredovali na Občino Grosuplje, želimo občini predlagati, da bi zaradi boljšega koriščenja sredstev, javne razpise za sofinanciranje projektov in programov NVO (društev, zasebnih zavodov in ustanov) za prihodnje leto razpisala konec leta in da odločbe o izboru na razpisu izda v roku enega meseca. Poglejte predloga in oddajte komentar na tej povezavi.

 

Projekti

Regionalni center NVOStičišče NVO osrednje SlovenijeYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneZRSZZobčina litijaZagorje ob Savi

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

Pisarni sta zaradi preprečevanja širjenja okužb s koronavirusom do nadaljnjega za osebna srečanja zaprti. Dosegljivi smo preko e-pošte ali telefona. Hvala ta razumevanje.