Delavnica NVO s potencialom: Dobra zgodba je ključ do uspeha organizacije

Na delavnici, ki jo bo vodil Uroš Bonšek, vodja odnosov z javnostjo na CNVOS, se boste udeleženci najprej sprehodili skozi primere dobrih (nevladniških) praks in izboljševali primere iz prakse, ki jih boste prinesli s seboj, iskali boste komunikativne vsebine ter nato sestavljali zgodbe. Delavnica bo v četrtek, 12.4.2018, na Cesti Borisa Kidriča 2, v Zagorju.

Nevladniško komuniciranje zahteva hitre reakcije, učinkovite, kreativne in naredi-si-sam komunikacijske rešitve, ki so velikokrat posledica pomanjkanja sredstev, komuniciranje (le na prvi pogled) nekomunikativnega, srečuje se s predsodki … na drugi strani pa je polno izjemnih zgodb, ki čakajo, da jih ubesedite in predstavite širši javnosti, medijem, sponzorjem, donatorjem.

Na delavnici, ki jo bo vodil Uroš Bonšek, vodja odnosov z javnostjo na CNVOS, se boste udeleženci najprej sprehodili skozi primere dobrih (nevladniških) praks in izboljševali primere iz prakse, ki jih boste prinesli s seboj, iskali boste komunikativne vsebine ter nato sestavljali zgodbe. Pogledali boste, kako dobri so vaši materiali za novinarje, obiskovalce/uporabnike ali sponzorje in jih nato z nasveti predavatelja in ostalih udeležencev izboljšali.

Na delavnico prinesite vsaj en primer sporočila za medije/javnost ter kakšno brošuro, programski list ali predstavitev vašega društva/zavoda ter veliko dobre volje :).

Uroš Bonšek, vodja za odnose z javnostjo na CNVOS, se s komuniciranjem profesionalno ukvarja že 12 let. 3 leta je delal v oglaševanju, nato bil 7 let vodja odnosov z javnostjo v Centru urbane kulture Kina Šiška, ki ji je priskrbel več kot 40 tisoč medijskih objav. Zadnji dve leti kot vodja odnosov z javnostjo na CNVOS komunicira nevladniške akcije in medijske projekte. Lani je vodil 15 delavnic na temo nevladniškega komuniciranja. Je tudi predsednik programskega odbora letošnje osrednje konference o odnosih z javnostmi SKOJ 2018.

Termin delavnice: četrtek, 12. 4. 2018 , od 16.30 do 20.15
Lokacija delavnice: Cesta Borisa Kidriča 2, 1410 Zagorje

Svojo udeležbo sporočite preko elektronske prijavnice  ali na info@consutla.si. Prijave na delavnico oddajte najkasneje do srede, 11.4.2018.  Prednost pri prijavi imajo NVO s potencialom.

Za več informacij nam pišite na info@consulta.si ali pokličite na 059 927 619.

Projekti

Stičišče NVO osrednje SlovenijeZLHT - Regionalni center NVOYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

EU - Evropski socialni skladEvropa za državljaneobčina litijaZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

pisarna Ljubljana: Vojkova 63

sreda: 9.00-15.00

T: 01 3209 484

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

vsak prvi četrtek v mesecu:         8.00-15.00

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

ponedeljek in sreda: 9.00-15.00

T: 059 927 619