Festival skupnosti je pred vrati

Pridružite se festivalskemu dogajanju, ki se bo odvijalo v soboto, 18. 6. 2016 od 9. ure dalje na ploščadi pred športno dvorano v Litiji. Gre za prireditev, ki je namenjena povezovanju in predstavitvi društev, javnih zavodov, podjetnikov, rokodelcev in posameznikov, ki bogatijo naša življenja v skupnosti. Spoznajte kaj vse se v vaši okolici dogaja in kam se lahko priključite tudi sami.

Na enem mestu lahko spoznate in se seznanite z vsemi aktivnimi organizacijami v mestni in krajevnih skupnostih v občini Litija njihovim delovanjem in dejavnostim, ki jih izvajajo. Odvijale se bodo predstavitve na stojnicah, plesni in pevski nastopi, ustvarjalne delavnice, predstavitve športnih aktivnosti in drugo.

Spoznajte posameznike in organizacije v svoji skupnosti. Morda se kateri v prihodnosti pridružite tudi sami in prispevate k njihovemu poslanstvu ter graditvi dogajanja v naši skupnosti. 

Letos do ob praznovanju občinskega praznika tudi torta. Praznujmo skupaj!

Festival skupnosti organiziramo v okviru Regionalnega centra NVO v sodelovanju z Občino Litija.

Projekti

Regionalni center NVOStičišče NVO osrednje SlovenijeYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneZRSZZobčina litijaZagorje ob Savi

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

Pisarni sta zaradi preprečevanja širjenja okužb s koronavirusom do nadaljnjega za osebna srečanja zaprti. Dosegljivi smo preko e-pošte ali telefona. Hvala ta razumevanje.