Festival skupnosti je pred vrati

Pridružite se festivalskemu dogajanju, ki se bo odvijalo v soboto, 18. 6. 2016 od 9. ure dalje na ploščadi pred športno dvorano v Litiji. Gre za prireditev, ki je namenjena povezovanju in predstavitvi društev, javnih zavodov, podjetnikov, rokodelcev in posameznikov, ki bogatijo naša življenja v skupnosti. Spoznajte kaj vse se v vaši okolici dogaja in kam se lahko priključite tudi sami.

Na enem mestu lahko spoznate in se seznanite z vsemi aktivnimi organizacijami v mestni in krajevnih skupnostih v občini Litija njihovim delovanjem in dejavnostim, ki jih izvajajo. Odvijale se bodo predstavitve na stojnicah, plesni in pevski nastopi, ustvarjalne delavnice, predstavitve športnih aktivnosti in drugo.

Spoznajte posameznike in organizacije v svoji skupnosti. Morda se kateri v prihodnosti pridružite tudi sami in prispevate k njihovemu poslanstvu ter graditvi dogajanja v naši skupnosti. 

Letos do ob praznovanju občinskega praznika tudi torta. Praznujmo skupaj!

Festival skupnosti organiziramo v okviru Regionalnega centra NVO v sodelovanju z Občino Litija.

Projekti

Stičišče NVO osrednje SlovenijeZLHT - Regionalni center NVOYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

EU - Evropski socialni skladEvropa za državljaneobčina litijaZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

pisarna Ljubljana: Vojkova 63

sreda: 9.00-15.00

T: 01 3209 484

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

ponedeljek in sreda: 9.00-15.00

T: 059 927 619

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

vsak prvi četrtek v mesecu:         8.00-15.00