Koliko stane brezplačno?

Vsi imamo radi brezplačno, vendar brezplačno ponavadi ni zares brezplačno. Nekdo drug je plačal namesto nas ali pa za nas žrtvoval svoj prosti čas.

Nekatere brezplačne storitve plača občina/država/EU – torej vsi mi, davkoplačevalci. Mnoge brezplačne storitve pa nevladni sektor nudi prostovoljno, v okviru svojega prostega časa za boljše življenje drugih. Kljub temu, da je brezplačno, NI brez vrednosti – cenimo te ljudi, saj marsikdo za »zastonj« še oči ne odpre.

Torej, ko koristimo brezplačne storitve, se udeležimo brezplačnega dogodka, vzamemo brezplačen produkt, se spomnimo zakaj so brezplačni in jih ravno tako cenimo, kot da smo zanje pošteno plačali.

Brezplačne delavnice, dogodki, svetovanja itd., ki jih organizira Stičišče NVO osrednje Slovenije, so financirani s strani države in Evropske unije, zato bomo veseli, če nanje gledate kot plačljive in se od njih pravočasno odjavite, kadar se jih ne morete udeležiti.

Cenimo brezplačno :)

Projekti

Stičišče NVO osrednje SlovenijeZLHT - Regionalni center NVOYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

EU - Evropski socialni skladEvropa za državljaneobčina litijaZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

pisarna Ljubljana: Vojkova 63

sreda: 9.00-15.00

T: 01 3209 484

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

ponedeljek in sreda: 9.00-15.00

T: 059 927 619

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

vsak prvi četrtek v mesecu:         8.00-15.00