Prednovoletno druženje NVO

Skozi leto se srečujemo na različnih usposabljanjih in posvetih, ob koncu leta pa lahko praznično toplino izkoristimo za medsebojno povezovanje in druženje, ki ga je vedno premalo.

V sredo, 5. decembra ob 17.00 uri vabljeni na srečanje, kjer bomo združili prijetno s koristnim in po dinamičnem izobraževalnem programu na temo uspešnega timskega dela, srečanje zaključili z obdarovanjem in pogostitvijo.

Kaj pričakovati na delavnici: V ekipnem duhu boste reševali zabavne izzive in ob sodelovanju spoznali temelje uspešnega timskega dela. Lahko se boste bolje spoznali med seboj, kar bo prineslo svežo energijo in zagon za nadaljnje delo v nevladnem sektorju ter medsebojno povezovanje.

Kot se za december spodobi, si bomo izmenjali darila. Vsi udeleženci s seboj prinesite darilo v vrednosti približno 5 €, ki naj predstavlja vašo nevladno organizacijo ali povezavo z njo.

Udeležba je brezplačna. Potrebno se je le pravočasno prijaviti (do 2.12.2018) in sporočiti število oseb iz vaše organizacije. Prijava je možna preko te povezave…

Za koga: za nevladne organizacije (društva, zavodi, ustanove) iz osrednje Slovenije,

Kdaj: 5. decembra 2018 ob 17.00 uri 

Lokacija: prostori Svetovne kavarne SPUTNIK, Tržaška cesta 128 v Ljubljani.

V bližini kavarne je na voljo parkirišče in postajališče javnega prevoza, avtobus številka 6 in 6B.

 

Veselimo se srečanja z vami!

VABILO

Projekti

Stičišče NVO osrednje SlovenijeZLHT - Regionalni center NVOYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

EU - Evropski socialni skladEvropa za državljaneobčina litijaZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

pisarna Ljubljana: Vojkova 63

sreda: 9.00-15.00

T: 01 3209 484

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

ponedeljek in sreda: 9.00-15.00

T: 059 927 619

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

vsak prvi četrtek v mesecu:         8.00-15.00