Delavnica "Načrtovanje in financiranje novih storitev/ izdelkov v nevladnem sektorju"

Vabimo vas na prvo delavnico v 2018 za nevladne organizacije iz zasavske regije. Tokrat bomo govorili o načrtovanju in financiranju novih storitev v nevladnem sektorju. Delavnica bo 25. 1. 2018 (v četrtek), od 17.00 do 19.00, v prostorih nove informacijske pisarne ZLHT - Regionalnega centra NVO, na Cesti Borisa Kidriča 2 v Zagorju ob Savi.

Na delavnici boste spoznali postopek lansiranja novih storitev in produktov na trg, predstavili vam bomo ciljne naročnike nevladniških storitev ter spregovorili o konkurenci v nevladnem sektorju. Predstavili bomo značilnosti sodobnega managementa nevladnih organizacij in vam podrobneje spregovorili o finančnem načrtovanju. 

Podrobnejša vsebina delavnice:

  • oblikovanje proizvoda ali storitve;
  • raziskava trga in identifikacija naročnikov nevladnih storitev;
  • konkurenca v nevladnem sektorju;
  • terminski načrt lansiranja novih storitev ali produktov;
  • finančne projekcije in bilance denarnih tokov;
  • pragovi rentabilnosti

O izvajalki:

Delavnico bo izvedla Dr. Selma Filipančič Jenko iz Regionalnega stičišča NOVUS, ustanoviteljica in zastopnica Društva za razvoj človeških virov in socialnih programov NOVUS, v okviru katerega izvajajo projekt regionalnega stičišča za nevladne organizacije. Doktorat znanosti je pridobila na podiplomskem doktorskem študiju Ekonomske fakultete v Ljubljani iz smeri Poslovnega vodenja in organizacije. Je strokovnjakinja za izobraževanje odraslih, podjetniško izobraževanje in usposabljanje, karierno orientacijo ter projektni in strateški management.

Dodatne informacije in prijava:

Delavnico organizira ZLHT - Regionalni center NVO. Udeležba na delavnici je brazplačna za vsa društva, zasebne zavode in ustanove iz zasavske regije. Prijave sprejemamo do zasedenosti mest. Prednost pri prijavi imajo člani Mreže NVO ZLHT. Prijavite se lahko na tej povezavi.

 

Za več informacij pokličite na telefonsko številko 059 927 619 ali pišite na info@consulta.si.

 

Projekti

Stičišče NVO osrednje SlovenijeZLHT - Regionalni center NVOYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

EU - Evropski socialni skladEvropa za državljaneobčina litijaZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

pisarna Ljubljana: Vojkova 63

sreda: 9.00-15.00

T: 01 3209 484

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

četrtek: 11.00-17.00

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

ponedeljek in sreda: 9.00-15.00

T: 059 927 619