Je v občini, državi res nemogoče karkoli spremeniti?

Koliko energije in entuziazma je potrebnega? Vas zanima, kako poteka zagovorniška akcija? Kaj to sploh pomeni? Kaj najbolj učinkuje? 

 

Na ZLHT – Regionalnem centru NVO vas vabimo, da se nam pridružite na  posebno predstavitvi dobre prakse, kjer boste spoznali ozadje uspešne lokalne okoljske zagovorniške akcije, s poudarkom kateri koraki in elementi zagovorništva so bili tisti, ki so pripeljali do spremembe. Torej, kako zagovorniška akcija postane uspešna in prinese spremembe.

Spoznali boste zgodbo EKOKROGA, Društva za naravovarstvo in okoljevarstvo. Kako so pridobivali podporo, kako so vplivali?  Kakšno je bilo sodelovanje z mediji, koliko gradiv je bilo potrebnih in kako velik pomen ima zbirka lastnih informacij, podatkov?  Vse vidike njihove uspešne zagovorniške akcije bo predstavil Uroš Macerl.

Predstavitev bo potekala v četrtek, 11.4.2019 v informacijski pisarni ZLHT – Regionalnega centra NVO, C. Borisa Kidriča 2, Zagorje ob Savi , od 17:00 do 18:30

 

Projekti

Stičišče NVO osrednje SlovenijeZLHT - Regionalni center NVOYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

EU - Evropski socialni skladEvropa za državljaneobčina litijaZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

pisarna Ljubljana: Vojkova 63

sreda: 9.00-15.00

T: 01 3209 484

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

ponedeljek in sreda: 9.00-15.00

T: 059 927 619

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

vsak prvi četrtek v mesecu:         8.00-15.00