Predlagajte kandidate za državno nagrado in priznanja s področja prostovoljstva!

Odbor Republike Slovenije za podelitev državnih priznanj na področju prostovoljstva je na podlagi Zakona o prostovoljstvu in Uredbe o nagradi in priznanjih za prostovoljstvo objavil Javni poziv k predlaganju kandidatov za nagrado oziroma priznanja na področju prostovoljstva za leto 2015.  

Predmet javnega poziva je uveljavitev pravice do predlaganja kandidatk/kandidatov za Nagrado oziroma Priznanje Republike Slovenije na področju prostovoljstva za leto 2015.


Prostovoljcem in prostovoljskim organizacijam se Nagrada in Priznanje Republike Slovenije za prostovoljstvo podeljuje kot najvišji državni priznanji za izjemne dosežke na področju prostovoljstva, njegove promocije in razvoja.


Kandidati so lahko prostovoljci/prostovoljke  in prostovoljske organizacije. Kandidati za nagrado ali priznanje ne smejo predlagati sami sebe. Kandidate za nagrado in priznanje lahko predlagajo fizične in pravne osebe.


Rok za oddajo prijav je 29. februar 2016, do 12. ure.


Javni poziv z dokumentacijo je dostopen TUKAJ.

 

 

Projekti

Regionalni center NVOStičišče NVO osrednje SlovenijeYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneZRSZZobčina litijaZagorje ob Savi

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

Pisarni sta zaradi preprečevanja širjenja okužb s koronavirusom do nadaljnjega za osebna srečanja zaprti. Dosegljivi smo preko e-pošte ali telefona. Hvala ta razumevanje.