Vabimo vas na posvet nevladnih organizacij iz občine Kamnik

Pogrešate kaj v vaši občini? Izvajate storitev in jo želite nadgraditi? Imate novo zamisel?

 

Vabimo vas na Posvet nevladnih organizacij (društev, zavodov in ustanov) iz občine Kamnik,ki bo v četrtek, 31.3.2016 od 18.00 do 19.30 v prostorih KIKštarter (MC Kotlovnica), Fužine 10, Kamnik.

 

Pogovarjali se bomo o delu nevladnih organizacij, preizkusili prepoznati lokalne potrebe, kot jih vidite v občini Kamnik in morebitne rešitve za razvoj novih storitev v občini.

Več o sodelovanju o nevladnih organizacij in občinah si lahko preberete TUKAJ.


Nevladne organizacije imate pomembno vlogo pri zadovoljevanju potreb v lokalnem okolju. Identifikacija lokalnih potreb pa je pomembna za vse nas, ki si prizadevamo za razvoj lokalne skupnosti.

Potreba je "luknja" med situacijo, ki je in situacijo, kakršna bi morala biti. Identifikacija potreb pa je pomembna za samo razumevanje okolja, v katerem bivamo in delujemo, za razumevanje javnega mnenja, za odločitve glede naših prioritet in za gradnjo na tistem, kar že obstaja.


Posvet organizira Stičišče NVO osrednje Slovenije. Potekal bo skozi strukturirano razpravo, ki bo vodila do skupnega konsenza. Tako boste vsi udeleženci aktivno vključeni v identifikacijo lokalnih potreb, iskanje in pripravo rešitev.


Potrditev udeležbe na sporočite na info@consulta.si ali po telefonu: 059 927 619 do 30.3.2016.

Veselimo  se srečanja z vami!

Vabilo

Projekti

Stičišče NVO osrednje SlovenijeZLHT - Regionalni center NVOYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

EU - Evropski socialni skladEvropa za državljaneobčina litijaZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

pisarna Ljubljana: Vojkova 63

sreda: 9.00-15.00

T: 01 3209 484

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

ponedeljek in sreda: 9.00-15.00

T: 059 927 619

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

vsak prvi četrtek v mesecu:         8.00-15.00