Vabilo na prednovoletno srečanje

Skozi leto se srečujemo na različnih usposabljanjih, posvetih in ob drugih priložnostih. December pa je čas, ki je namenjen srečevanju, druženju in povezovanju v bolj sproščenem vzdušju.

Društva, zavode in ustanove iz Osrednjeslovenske regije vabimo na prednovoletno srečanje Mreže nevladnih organizacij osrednje Slovenije, ki bo v četrtek, 8.12.2016 od 18. ure dalje, v gostilni Jerinček, Jurčkova cesta 101 v Ljubljani.

Društva in zavodi, ki so prijavljeni v program NVO s potencialom bodo slavnostno podpisale memorandum o sodelovanju. Po uradnem delu nas bo v smeh spravil stand up komik, ki bo poskrbel za živahno nadaljevanje večera.

Ker je mesec obdarovanja si bomo medsebojno izmenjali darila. Vsi, ki se boste udeležili našega prednovoletnega srečanja s seboj prinesete darilo (v vrednosti ~5 €), ki naj predstavlja vašo nevladno organizacijo ali povezavo z njo.

Dogodek za nevladne organizacije je brezplačen. Da bo prostora in hrane dovolj nam do 6.12.2016 sporočite, koliko oseb iz vaše organizacije se bo udeležilo našega dogodka. Za več informacij in prijave smo vam na voljo na info@consulta.si ter na telefonu 059 927 619.

Vabilo

 

Vabljeni!

Projekti

Regionalni center NVOStičišče NVO osrednje SlovenijeYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneZRSZZobčina litijaZagorje ob Savi

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

Pisarni sta zaradi preprečevanja širjenja okužb s koronavirusom do nadaljnjega za osebna srečanja zaprti. Dosegljivi smo preko e-pošte ali telefona. Hvala ta razumevanje.