Znani so predstavniki NVO v Komisiji za razvoj nevladnih organizacij v občini Litija

Društvo za razvoj in varovanje Geoss-a je kot ZLHT - Regionalni center NVO s strani župana občine Litija prejel sklepo o ustanovitvi Komisije za razvoj nevladnih organizacij v občini Litija in poziv k imenovanju treh predstavnikov nevladnih organizacij v Komisijo za razvoj nevladnih organizacij v občini Litija za obdobje trenutnega mandata, torej do leta 2018.

Poziv za prijavo kandidatov je bil na podlagi poslovnika objavljen 10.11.2016. Kandidate so lahko predlagale nevladne organizaicje, ki imajo sedež v občini Litija.

V roku za oddajo prijav je prispelo 5 vlog, od tega ena nepopolna, ki pa jo je predlagatelj na podlagi poziva k dopolnitvi dopolnil.

 

V ponedeljek, 28.11.2016 je potekala javna predstavitev kandidatk in kandidatov za predstavnike NVO, katere so se udeležili trije kandidati. Med prisotnimi kandidati je prišlo do imenovanja predstavnikov s soglasjem.   

 

Za predstavnike nevladnih organizacij v Komisijo za razvoj nevladnih organizacij v občini Litija so bili imenovani:

 

  • Katarina Možina (Predlagatelj: Območno združenje Rdečega križa Slovenije Litija)

  • Lovro Mandelj (Predlagatelj: Karate Klub Kensei)

  • Tina Cirar (Predlagatelj; Medobčinsko društvo invalidov Občin Litija in Šmartno pri Litiji, socialno podjetje)                    

V Komisiji za razvoj nevladnih organizacija bo sodelovalo 7 ljudi, poleg predstavnikov nevladnih orgnaizacij bodo sodelovali še trije predstavniki Občine Litija in en predstavnik ZLHT - Regionalnega centra NVO.

 

Sklep o imenovanju 3 predstavnikov nevladnih organizacija v Komisijo za razvoj nevladnih organizacija v občini Litija.

Projekti

Regionalni center NVOStičišče NVO osrednje SlovenijeYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneZRSZZobčina litijaZagorje ob Savi

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

vsak dan med 9.00 in 15.00

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

po dogovoru