Prednovoletno srečanje nevladnih organizacij iz zasavske regije

ZLHT – Regionalni center NVO vabi nevladne organizacije (društva, zavode in ustanove) iz zasavske regije na prednovoletno srečanje. Srečanje bo potekalo v četrtek, 15. 12. 2016 ob 18. uri v prostorih Muzeja Hrastnik, Cesta 1. maja 41 v Hrastniku.

Predstavili vam bomo organizacije, ki so vključene v program NVO s potencialom. Za prijetno vzdušje bodo poskrbeli glasbeniki Medgeneracijskega glasbenega društva Litija, s skupinama Magrateja in Artenigma, za smeh pa marionete Društva Marionetno gledališče Jurček. Srečanje organiziramo v sodelovanju z Društvom ŠULA itd, socialno podjetje.

Za pogostitev je poskrbljeno, prinesite le dobro voljo, katero bomo delili med našim druženjem. Za več informacij in prijave pišite na  irena.planinsek@consulta.si ali nas pokličite 059 927 619.

Vstop prost. Vljudno vabljeni!

 

Projekti

Regionalni center NVOStičišče NVO osrednje SlovenijeYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneZRSZZobčina litijaZagorje ob Savi

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

vsak dan med 9.00 in 15.00

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

po dogovoru