Malo drugačno druženje

Štiri nevladne organizacije (zveza Sonček, zavod TiPovej!, Društvo za kulturo inkluzije in zavod Mavrični bojevniki), so uspešno izpeljale zmagovalni projekt, ki je bil izbran na dogodku Stičišča osrednjeslovenske regije - Lokalnem izzivu MO Ljubljana

Stičišče jim je, kot zmagovalni ekipi za projekt »Malo drugačna kava«, nudilo podporo pri izvedbi dogodka. Projekt so organizacije preimenovale v »Malo drugačno druženje« in ga v sodelovanju s Kralji ulice izvedle na 12. festivalu »Igraj se z mano«. Festival na Kongresnem trgu je bil kot nalašč za »Malo drugačno druženje«, saj oba projekta podpirata sprejemanje drugačnosti, druženje otrok in odraslih s posebnimi potrebami ter preseganje stereotipov.

Organizatorji »Malo drugačnega druženja« so se na dogodku z mladimi pogovarjali in kreativno ustvarjali, se sporazumevali tudi v angleščini, mešali  sadne "koktejle" ter  s sadjem in bomboni  poskrbeli za dobro voljo vseh, ki so jih obiskali za mizo ali na dekicah pod drevesom.

Projekti

Regionalni center NVOStičišče NVO osrednje SlovenijeYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneZRSZZobčina litijaZagorje ob Savi

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

Pisarni sta zaradi preprečevanja širjenja okužb s koronavirusom do nadaljnjega za osebna srečanja zaprti. Dosegljivi smo preko e-pošte ali telefona. Hvala ta razumevanje.