Spletno usposabljanje ZaNVO: Priprava in oddaja letnega poročila za leto 2021

Na usposabljanju, ki bo potekalo v četrtek, 10. februarja 2022 ob 17. uri preko spleta se boste seznanili s pravilno pripravo in oddajo letnega poročila za nevladne organizacije za leto 2021. Namenjeno je tajnikom in blagajnikom nevladnih organizacij oziroma osebam odgovornim za finančno poslovanje in vodenje poslovnih knjig v društvih in drugih nevladnih organizacijah. 

Program usposabljanja:

  • opredelitev zakonskih podlag;
  • načini vodenja poslovnih knjig;
  • opredelitev pridobitne in nepridobitne dejavnosti društva;
  • priprava obrazcev letnega poročila in obračuna davka od dohodkov pravnih oseb
  • oddaja letnega poročila in davčnega obračuna.

Termin:

Četrtek, 10.2.2022, od 17.00 do 18.30 

Izvajalka:

Usposabljanje bo izvedla Tjaša Bajc iz Regionalnega centra NVO, ki je del Mreže regionalnih stičišč nevladnih organizacij ZaNVO. Je diplomirana ekonomistka z večletnimi praktičnimi izkušnjami vodenja poslovnih knjig za podjetja in nevladne organizacije. Na Regionalnem centru NVO izvaja svetovanja s področja računovodstva in financ za nevladne organizacije.

Prijava:

Usposabljane je brezplačno za vse predstavnike nevladnih organizacij (po enega iz posamezne organizacije) in bo potekalo preko spleta. Prijave so obvezne in jih sprejemamo na tej povezavi do zasedenosti mest oz. najkasneje do 8. 2. 2022. Povezavo preko katere boste dostopali do dogodka na spletu boste prijavljeni prejeli na vaš e-naslov dan pred dogodkom.

 

Brezplačno spletno usposabljanje organiziramo v okviru Mreže regionalnih stičišč nevladnih organizacij ZaNVO, ki se sofinancira iz Sklada za NVO v okviru Ministrstva za javno upravo. Kot del mreže ZaNVO Regionalni center NVO nudi podporno okolje nevladnim v zasavski regiji, svoje regijsko stičišče poiščite na povezavi www.zanvo.org.

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00