eConsulta - predstavitev programa v Medgeneracijskem centru Dol pri Hrastniku

Razvili smo program za vodenje članstva in prostovoljskih ur ter vodenje računovodstva na enostaven način. Vas zanima več? Pridružite se nam v torek, 21.2.2023, na delavnici kjer bomo podrobneje predstavili programi in njegove funkcije. 

Na delavnici bomo predstavili program eConsulta, ki na enem mestu omogoča vodenje evidenc o članstvu, plačanih članarinah, prostovoljcih in opravljenih prostovoljskih urah ..., kot tudi izdajanje računov, vodenje blagajne, izdajanje potnih nalogov in pripravo in oddajo letnih poročil ter davčnega obračuna. 

Program je namenjen vodstvenim članom društev, blagajnikom, tajnikom in osebam, ki v društvu vodijo tovrstne evidence. Dostopen je prek spleta, glede na vaše potrebe pa se lahko odločite za uporabo v celoti, s funkcijami za vodenje enostavnega računovodstva, vodenje članstva in prostovoljskih ur; ali pa le za uporabo posameznih funkcij.

Termin

Delavnica bo potekala v torek, 21.2.2023, ob 9. uri, v prostorih Medgeneracijskega centra Dol pri Hrastniku. 

Prijava

Zaradi lažjega načrtovanja in izvedbe delavnice vas prosimo, da svojo udeležbo na delavnici potrdite s prijavo na tej povezavi do ponedeljka, 20.2.2023.

Več in informacij dobite na številki 059 927 619 ali preko maila info@consulta.si.

 

 

Aktivnosti organiziramo v okviru projekta 1,2,3 e-drustvo.si, ki se sofinancira iz Sklada za NVO v okviru Ministrstva za javno upravo.

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00