Usposabljanje iz varstva pri delu v NVO

Brezplačno usposabljanje je namenjeno zaposlenim v društvih, zasebnih zavodih in ustanovah iz Osrednjeslovenske regije, da opravijo preizkus znanja s področja varstva pri delu in požarne varnosti. Usposabljanje bo potekalo v ponedeljek, 23. 2. 2015, od 9.00 do 12.00 ure, v Ljubljani na Vojkovi 63, v predavalnici v 3. nadstropju.

Na podlagi Zakona o varnosti in zdravju pri delu in Zakona o varstvu pred požari mora vsaka organizacija zaposlene tudi zaposlene preko javnih del, študente, honorarne in pogodbene delavce usposobiti za varno opravljanje dela. Usposabljanje in test s področja varstva in zdravja pri delu je obvezno za vse delodajalce, ne glede na velikost, število zaposlenih, dejavnost, obliko ipd.

Usposabljanje je potrebno izvesti ob sklenitvi delovnega razmerja, ob razporeditvi na drugo delovno mesto ter pred pretekom roka, ki je določen za občasne preizkuse usposobljenosti za varno delo in na podlagi ocene požarne ogroženosti.

Prijava:

Prijava na delavnico je obvezna, zaradi omejenega števila mest imajo pri prijavi prednost člani Mreže NVO osrednje Slovenije. Če še niste člani mreže preverite kako postanete član. Prijavite se lahko preko e-prijave do petka, 20. 2. 2015 oz. do zasedenosti mest na tej povezavi.

Za več informacij pokličite na telefonsko številko 059 927 619 ali pišite na info@consulta.si.

Vljudno vabljeni! 

 

Projekti

Regionalni center NVOStičišče NVO osrednje SlovenijeYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneZRSZZobčina litijaZagorje ob Savi

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

Pisarni sta zaradi preprečevanja širjenja okužb s koronavirusom do nadaljnjega za osebna srečanja zaprti. Dosegljivi smo preko e-pošte ali telefona. Hvala ta razumevanje.