VRTILJAK NEVLADNIH ORGANIZACIJ (NVO) - LOVLJENJE IDEJ

VRTILJAK NVO – LOVLJENJE IDEJ, 4. junij 2015, od 11. do 14. ure, v parku Zvezda v Ljubljani

Nevladne organizacije iz osrednje Slovenije vabimo, da aktivno sodelujete na Vrtiljaku NVO in ulovite ali vržete kakšno idejo. Prijavite se lahko kot nosilci debat in predlagate temo ter si tako rezervirate eno od debatnih dekic. V parku boste imeli tudi možnost, da se predstavite s kakšno od svojih resnih ali malo manj resnih aktivnosti. Miz in stojnic ne bo, lahko pa boste svoje zloženke in plakate zapeli na vrv, ustvarjali in zaplesali na travniku ter ... - te tri pike dopolnite vi s predlogi za vašo aktivno udeležbo v prijavnici.

Stičišče NVO osrednje Slovenije organizira sproščeno, neformalno srečanje NVO, kjer boste imeli predstavniki NVO in drugi zainteresirani v vzdušju piknika priložnost za debatiranje o temah, ki jih boste sami prepoznali kot pomembne. Namen dogodka je izmenjava izkušenj in idej med NVO ter vaše povezovanje in predstavitev drug drugemu ter javnosti.

Čas je zelo primeren za posedanje na travniku v parku, zato bomo pogrnili 5 debatnih dekic, nanje postavili piknik košarice in na vrvi poleg s kljukicami pripeli naslov debat. V treh urah predvidevamo 5-7 debat na teme, ki jih predlagate NVO in so aktualne za več organizacij in posameznikov.

Vrtiljak NVO bo potekal v parku Zvezda, ker želimo, da nas spozna tudi javnost in se tudi kakšen mimoidoči pridruži debati in ugrizne v jabolko (simbolično in zares).

Zavrtite se z nami na Vrtiljaku NVO v parku Zvezda in ulovite ali vrzite kakšno idejo.

Več informacij: Tjaša Bajc, 059 927 619, tjasa.bajc@consulta.si.

PRIJAVNICA:
 
Če imate težave pri prikazu in izpolnjevanju prijavnice, jo lahko izpolnete preko Google Forms.
 
* Obvezno polje
 
 
 
 
 
 
 

DEBATNE DEKICE

Debatne deklice bodo prostor, kjer se boste predstavniki NVO v sproščenem vzdušju pogovarjali o temah, ki se vam oz. vaši organizaciji zdijo pomembne, o dobrih in slabih praksah, o starih in novih idejah ... Vsaka debatna dekica bo »gostila« svojo temo. Opišite temo, o kateri želite debatirati, in jo boste vodili z željo, da se vam pridruži večje število predstavnikov NVO, kot tudi mimoidočih, s svojimi izkušnjami in idejami.
 
 

PREDSTAVITEV VAŠE AKTIVNOSTI NA PRIREDITVENEM PROSTORU

Na prireditvenem prostoru se lahko predstavite z vašimi aktivnostmi, npr. izvedete ustvarjalno delavnico, športno ali kulturno aktivnost, organizirate izmenjavo daril ali kako drugače opozorite na svoje delovanje.
 
 
 
 

 

S prijavo se zavežete za izvedbo prijavljene debate oz. aktivnosti.
Operacijo delno financira Evropska unija, in sicer iz Evropskega socialnega sklada.
Never submit passwords through Google Forms.
 
 
Powered byGoogle Forms

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00