V Ljubljani smo se zavrteli na Vrtiljaku NVO – lovljenje idej

V četrtek, 4.6.2015 smo na Stičišču NVO osrednje Slovenije  organizirali srečanje nevladnih organizacij iz osrednje Slovenije. Tokrat smo si naše druženje zamislili malce drugače, lepo vreme je bilo idealno za piknik.

Piknik se je odvijal kar sredi Ljubljane, v Parku Zvezda, kjer smo v sproščenem vzdušju debatirali o različnih temah, se družili in se spoznavali. Zavod Eneja, Društvo Laz, Ekvilib  inštitut, Zavod Nefiks in Zavod Pelikan –Karitas, so bili nosilci debatnih dekc, kjer so potekale »vroče« debate o razpisih, Bruslju, družbeni odgovornosti, prostovoljstvu in vključevanju mladih v nevladne organizacije.

Naš piknik sta s plesom v ritmih rumbe in valčka popestrila člana Plesnega društva Odprti in zaprti stil,  predstavnice društva Vita so izdelovale rožice. Pri nagradni igri Zavoda Eneja pa ste lahko zadeli celo drevo.

Na svidenje na naslednjem pikniku!:)

 

Več o dogajanju si oglejte v spodnji fotogaleriji.

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00