Ob Dnevu za spremembe, 28. marca se nam pridružite na prostovoljskih akcijah

Če ne veste na kakšen način lahko krepite svoj tim ste vljudno vabljeni, da preizkusite in sodelujete, v kateri od predlaganih korporativnih akcij in poleg dobrega dela za dobrobit širše skupnosti povezujete svoje zaposlene in krepite timski duh izven običajnega delovnega okolja. Katerih akcij, ki bi bile najbolj ustrezne za vaš tim, se lahko udeležite, si oglejte v nadaljevanju. 

Še posebej izpostavljamo akcije, ki jih bomo izvedli v občini Litija in jih organiziramo v okviru Stičišča NVO osrednje Slovenije ob Dnevu za spremembe (28. marca). Na ta dan želimo še posebej spodbuditi organizacije, da se s svojimi zaposlenimi udeležijo korporativnih prostovoljskih akcij, ki so jih predlagale nevladne organizacije. Poleg zaposlenih v podjetjih pa k akcijam vabimo tudi posameznike, da nam priskočijo na pomoč pri izvedbi.

Kako nam lahko pomagate oz. kje se nam lahko pridružite?

  • V petek, 27. marca bomo obnavljali okna v nekdanji Ukmarjevi vili v Litiji, kjer imajo svoje prostore številna društva.
  • V soboto, 28. marca se bodo belili prostori Muzeja premoderne umetnosti v Sp. Hotiču.
  • Med 23. in 28. marcem lahko prinesete star papir v zabojnik za papir pri KGZ Agromarket v Litiji za sofinanciranje aktivnosti Ženskega rokometnega društva Litija.  
  • Če imate računalniško znanje, ga lahko delite z učenjem teh veščin starejših iz Društva Šola zdravja.
  • Iščemo pa še ekipo (cca. 8 oseb), ki bi v celoti prevzela izvedbo urejanja razglednih točk ob pohodni poti v Jablaniški dolini s postavitvijo klopi za Društvo Laz.

 Z akcijami bomo začeli ob 9 – ih zjutraj.

Za sodelovanje nas pokličite na telefonsko številko 059 927 619 ali pišete na marija.lavrencic@consulta.si.

Torej, pridite in se pridružite prostovoljstvu. 

 

za podjetja in druge organizacije

​Če vam nič od zgoraj predstavljenega ne odgovarja si lahko ostale predlagane akcije in podrobnosti o njih ogledate na povezavi.

za nevladne organizacije

Če imate tudi sami predlog korporativne akcije nam jo preko vpisnika korporativnih akcij lahko posredujete na tej povezavi.

 

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZobčina litijaZagorje ob Savi

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00

 

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

po dogovoru