Obisk Vlade v RS osrednji Sloveniji

V okviru obiska Vlade RS v Osrednjeslovenski regiji, nas je v sredo, 11.5.2016 obiskoval minister za javno upravo Boris Koprivnikar. Beseda je tekla o delu nevladnih organizacij, o delu Stičišča NVO osrednje Slovenije ter o skupnih izzivih v prihodnje.

Naš pogovor vidimo kot konstruktiven. Pogovarjali smo se o čezsektorskem povezovanju, o pomenu nevladnih organizacij kot partnerjev za boljši regionalni in lokalni razvoj ter tudi o izzivih s katerim se nevladne organizacije soočajo. Na podporo ministrstva in celotne vlade RS upamo tudi v prihodnje ter na skupno sodelovanje in doseganje ciljev, ki so skupni vsem nam. To pa so močne nevladne organizacije in razvoj lokalnega okolja. Nevladne organizacije so namreč tiste, ki zadovoljujejo lokalne potrebe in vplivajo na kvalitetnejše življenje v občini. 

 

Na spodnji povezavi si oglejte izjavo ministra za javno upravo Borisa Koprivnikarja o pomenu nevladnih organizacij.

Projekti

Regionalni center NVOStičišče NVO osrednje SlovenijeYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneZRSZZobčina litijaZagorje ob Savi

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

vsak dan med 9.00 in 15.00

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

po dogovoru