Praktična priprava in oddaja letnih poročil

Za nevladne organizacije iz občin Zagorje, Litija, Hrastnik in Trbovlje v mesecu marcu organiziramo skupinsko delo in individualno svetovanje o vodenju računovodstva in oddaji letnih poročil za društva in druge NVO

Praktična priprava in oddaja letnih poročil: torek, 7.3.2017 ob 17.00 v Litiji

 

Praktična priprava in oddaja letnih poročil: torek, 7.3.2017 ob 17.00 v Litiji

  • predstavitev novih obrazcev za oddajo letnih poročil na AJPES
  • priprava dokumentov (računov, potnih nalogov, obračunov,…)
  • izpolnjevanje obrazcev za oddajo letnega poročila
  • predstavitev programa Silvester Pelias
  • izpolnjevanje davčnega obračuna – davek od dohodka pravnih oseb za oddajo na FURS

Če potrebujete tovrstno pomoč pripravite vso dokumentacijo in se prijavite na praktično pripravo in oddajo letnih poročil. S seboj morate imeti računalnik in urejene listine (prejete račune, izdane račune, potne naloge, izpiske, obračune, …)

Praktično delo bo potekalo od 17.00 do 20.00 ure na Ponoviški 12 v Litiji.

Individualno svetovanje po dogovoru

Članom Mreže ZLHT – Regionalnega centra NVO v marcu omogočamo 30 minutno individualno svetovanje pri pripravi in oddaji letnega poročila. Prijavite se na info@consulta.si ali na 059 927 619 in si rezervirate termin. Če še niste člani se lahko včanite. Več o članstvu na tej povezavi.

Prijave:

Udeležba na delavnici in svetovanju je brezplačna za nevladne organizacije iz občin Zagorje ob Savi, Litija, Hrastnik in Trbovlje. Prijava je obvezna. Prijavite se lahko preko e-prijave na spletni strani www.consulta.si do zasedbe mest.

Izvajalka:

Delavnico bo izvedla Tjaša Bajc, diplomirana ekonomistka z večletnimi praktičnimi izkušnjami vodenja poslovnih knjig za podjetja in nevladne organizacije. Na ZLHZ – Regionalnemu centru NVO izvaja svetovanja s področja računovodstva in financ za nevladne organizacije.

Projekti

Regionalni center NVOStičišče NVO osrednje SlovenijeYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneZRSZZobčina litijaZagorje ob Savi

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

Pisarni sta zaradi preprečevanja širjenja okužb s koronavirusom do nadaljnjega za osebna srečanja zaprti. Dosegljivi smo preko e-pošte ali telefona. Hvala ta razumevanje.