Praznujmo skupaj

V okviru praznovanja občinskega praznika tudi letos občina Litija v sodelovanju z ZLHT – Regionalnim centrom NVO organizira Festival skupnosti. Festival bo potekal v soboto, 18. 6. 2016 od 9.00 dalje, na ploščadi pred športno dvorano v Litiji.

Ta prireditev je odlična priložnost za predstavitev krajevnih skupnosti in vseh, ki to skupnost sestavljajo.  Festival povezuje različne dejavnosti v občini Litija z namenom, da se zavemo, kaj se dogaja v naši okolici. S čim vse se ukvarjajo naši sokrajani in kam se lahko tudi sami vključimo ter pripomoremo k temu, da bo življenje v lokalni skupnosti še bolj prijetno.

Tovrsten način srečevanja je tudi priložnost za iskanje partnerjev za različne projekte ter med-sektorsko sodelovanje in povezovanje.

Društva bodo ob tej priložnosti  lahko predstavila svoje aktivnosti, obiskovalce povabila na svoje dogodke, med svoje vrste povabila nove člane ali pa predstavila vse dosežke na katere so ponosna.

Vsa društva in ostali zainteresirani iz občine Litija, ki bi želela sodelovati na Festivalu skupnosti se lahko prijavite na lovro.mandelj@consulta.si ali na telefonsko številko 059 927 619.

 

Vljudno vabljeni, da praznujemo skupaj!

Projekti

Stičišče NVO osrednje SlovenijeZLHT - Regionalni center NVOYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

EU - Evropski socialni skladEvropa za državljaneobčina litijaZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

pisarna Ljubljana: Vojkova 63

sreda: 9.00-15.00

T: 01 3209 484

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

ponedeljek in sreda: 9.00-15.00

T: 059 927 619

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

vsak prvi četrtek v mesecu:         8.00-15.00