Praznujmo skupaj

V okviru praznovanja občinskega praznika tudi letos občina Litija v sodelovanju z ZLHT – Regionalnim centrom NVO organizira Festival skupnosti. Festival bo potekal v soboto, 18. 6. 2016 od 9.00 dalje, na ploščadi pred športno dvorano v Litiji.

Ta prireditev je odlična priložnost za predstavitev krajevnih skupnosti in vseh, ki to skupnost sestavljajo.  Festival povezuje različne dejavnosti v občini Litija z namenom, da se zavemo, kaj se dogaja v naši okolici. S čim vse se ukvarjajo naši sokrajani in kam se lahko tudi sami vključimo ter pripomoremo k temu, da bo življenje v lokalni skupnosti še bolj prijetno.

Tovrsten način srečevanja je tudi priložnost za iskanje partnerjev za različne projekte ter med-sektorsko sodelovanje in povezovanje.

Društva bodo ob tej priložnosti  lahko predstavila svoje aktivnosti, obiskovalce povabila na svoje dogodke, med svoje vrste povabila nove člane ali pa predstavila vse dosežke na katere so ponosna.

Vsa društva in ostali zainteresirani iz občine Litija, ki bi želela sodelovati na Festivalu skupnosti se lahko prijavite na lovro.mandelj@consulta.si ali na telefonsko številko 059 927 619.

 

Vljudno vabljeni, da praznujemo skupaj!

Projekti

Regionalni center NVOStičišče NVO osrednje SlovenijeYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneZRSZZobčina litijaZagorje ob Savi

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

Pisarni sta zaradi preprečevanja širjenja okužb s koronavirusom do nadaljnjega za osebna srečanja zaprti. Dosegljivi smo preko e-pošte ali telefona. Hvala ta razumevanje.