Video navodila za uporabo spletnega urejevalnika Conloco

Vsi, ki uporabljate našo storitev - postavitev spletne strani - vam predstavljamo novost, da bo vaše delo še lažje. Spletni vmesnik Conloco ima odslej video navodila.

Da bi vam olajšali delo z vašo spletno stranjo in da jo boste z lahkoto urejevali tudi v prihodnje smo za vas poleg pisnih navodil pripravili še video navodila za dodajanje vsebin in slik na spletno stran s pomočjo urejevalnika Conloco. 

Video navodila so razdeljena na logična poglavja, in sicer boste med njimi našli navodila, kako dodajati slike, kako dodajati in oblikovati zapise na strani, kako kreirati fotogalerijo, kako kreirati nove podmenije, kako dodajati objave v koledar, kako deluje arhiv ipd.  

Do video navodil lahko dostopate na spletni strani: www.srce-me-povezuje.si.

 

 

Projekti

Regionalni center NVOStičišče NVO osrednje SlovenijeYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneZRSZZobčina litijaZagorje ob Savi

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

Pisarni sta zaradi preprečevanja širjenja okužb s koronavirusom do nadaljnjega za osebna srečanja zaprti. Dosegljivi smo preko e-pošte ali telefona. Hvala ta razumevanje.