Vodenje računovodstva s pomočjo e-računovodskega programa

Delavnica je zasedena, zato prijav ne sprejemamo več. Zaradi velikega zanimanja za vodenje računovodstva z e-računovodskim programom ponavljamo usposabljanje za njegovo uporabo. Usposabljanje je namenjeno vsem NVO, ki že uporabljate oz. ste tik pred tem, da e-računovodski program Stičišča NVO osrednje Slovenije za vodenje poslovnih knjig NVO začnete uporabljati. Usposabljanje bo v ponedeljek, 19.1.2015 od 16.30 do 19.30 ure, v Knjižnici Otona Župančiča na Kersnikovi 2 v Ljubljani.

E-računovodski program je namenjen društvom in drugim nevladnim organizacijam, ki sami vodijo poslovne knjige z uporabo enostavnega ali dvostavnega računovodstva. Usposabljanje je namenjeno blagajnikom društev oziroma osebam odgovornim za finančno poslovanje in vodenje poslovnih knjig v društvih.

E-računovodski program je spletni računovodski program za vodenje poslovnih knjig, s katerim enostavno vodite blagajniško poslovanje, pripravljate in obračunavate potne naloge, obračunavate podjemne, avtorske in druge pogodbe o delu, izdajate račune, vodite evidenco prejetih računov, vodite evidenco plačil idr.

Prednosti e-računovodskega programa so:

  • preprosta uporaba
  • program lahko uporabljate kadarkoli in kjerkoli
  • program se avtomatsko nadgrajuje in osvežuje z zakonskimi spremembami
  • manj možnosti da nepravilno obračunate avtorske in druge pogodbe
  • zagotovljena varnost in zaščita podatkov
  • možnost priprave in oddaje letnih poročil

Način dela:

Na praktičnih usposabljanjih bo delo potekalo individualno na računalnikih, kjer boste spoznavali program z vnašanjem dokumentov svoje organizacije. Zato vas naprošamo, da v naprej pripravite in uredite svojo računovodsko dokumentacijo (prejeti, izdani računi, blagajniško poslovanje, potni nalogi, bančni izpiski,…). Z vnosom vašim podatkov v program boste imeli tako že pripravljeno podlago za izdelavo in oddajo zaključnega računa za leto 2014.

Po usposabljanju vam bo na voljo mentorstvo, da se usposobite za samostojno vodenje računovodstva vaše organizacije in oddajo letnega poročila s pomočjo e-računovodskega programa.  

Izvajalka:

Delavnico bo izvedla Tjaša Bajc, diplomirana ekonomistka z večletnimi praktičnimi izkušnjami vodenja poslovnih knjig za podjetja in nevladne organizacije. Na Stičišču NVO osrednje Slovenije izvaja svetovanja s področja računovodstva in financ za nevladne organizacije.

 

Za vse, ki programa še ne uporabljate bomo do usposabljanja uredili dostop, ki vam bo na voljo 30 dni , brez obveznosti in brez plačila.

Cena uporabe programa v letu 2015 bo 5 EUR na mesec, plačuje pa se za eno leto vnaprej.

Prijava:

Prijavite se lahko preko e-prijave do petka, 16. 1. 2015 oz. do zasedenosti mest na tej povezavi. Usposabljanje je brezplačno za nevladne organizacije (društva, zasebne zavode in ustanove) iz osrednje Slovenije.

Dodatne informacije:

Tjaša Bajc, 040 786 939, tjasa.bajc@consulta.si.

Vljudno vabljeni! 

Projekti

Stičišče NVO osrednje SlovenijeZLHT - Regionalni center NVOYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

EU - Evropski socialni skladEvropa za državljaneobčina litijaZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

pisarna Ljubljana: Vojkova 63

sreda: 9.00-15.00

T: 01 3209 484

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

ponedeljek in sreda: 9.00-15.00

T: 059 927 619

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

vsak prvi četrtek v mesecu:         8.00-15.00