Iskanje primernih razpisov in partnerjev

Poiščemo vam primerne nacionalne in mednarodne razpise, ki so skladni z  delovanjem, vizijo in finančnimi zmožnostmi vaše nevladne organizacije. Če že imate projektno idejo in ne veste kje bi pridobili sredstva za izvedbo za  vas raziščemo možnosti realizacije znotraj nacionalnih razpisov ali EU programov. Prav tako vam pomagamo pri iskanju primernih partnerjev ali vas povežemo z organizacijami, ki iščejo partnerje iz področja na katerem delujete. Pokličite nas in se naročite na svetovanje, ki je na voljo za nevladne organizacije iz regije.

Za redno obveščenost o aktualnih razpisih in razpisnih rokih se  prijavite na e-novice. Dvakrat mesečno boste prejeli e-novice, ki bodo vsebovale aktualne razpise z rokom oddaje v naslednjih dveh mesecih. Razpise lahko spremljate na naši spletni strani pod rubriko aktualni razpisi.

Člane Mreže NVO osrednje Slovenije in Mreže NVO ZLHT informiramo o objavi razpisov primernih za njihovo organizacijo in področje delovanja direktno preko e-pošte. 

 

Kontakt:

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

Projekti

Stičišče NVO osrednje SlovenijeZLHT - Regionalni center NVOYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

EU - Evropski socialni skladEvropa za državljaneobčina litijaZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

pisarna Ljubljana: Vojkova 63

sreda: 9.00-15.00

T: 01 3209 484

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

ponedeljek in sreda: 9.00-15.00

T: 059 927 619

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

vsak prvi četrtek v mesecu:         8.00-15.00