Spletne strani za NVO

Spletna stran predstavlja hitro in poceni komunikacijo z uporabniki vaših storitev zato si zagotovite večjo prepoznavnost vaše nevladne organizacije z lastno spletno stranjo. Omogočimo vam, da enostavno in brez večjih stroškov pridete do spletne strani, ki jo enostavno urejate sami in dopolnjujete z aktualnimi vsebinami.

Priročnik o odnosih z javnostmi

Kako uspešno spromovirati dogodek ali prireditev, ki bo privabila nove obiskovalce? Kako pripraviti komunikacijski načrt? Kako delujejo različni mediji (televizija, radio, časopis), način njihovega dela in razmišljanja. Kako ponuditi novinarjem informacijo, ki jih bo zanimala? Kdaj je najprimernejši čas za pošiljanje sporočil? Na takšna vprašanja smo vam poskušali odgovoriti s pripočnikom o odnosih z javnostmi. Priročnik si lahko prenesete in si ga po želji tudi natisnete. Naj vam bo v pomoč pri vašem delu in uspešni komunikaciji z mediji.

Oblikovanje promocijskega materiala

Vedno bolj je pomembno, da svoje dejavnosti primerno predstavite in promovirate ter tako povečate prepoznavnost organizacije. Pri tem vam lahko pomagamo z oblikovanjem različnega promocijska materiala, od letakov, zgibank, knjig, plakatov, transparentov do priprave celostne grafične podobe organizacije. 

Projekti

Regionalni center NVORegionalni center NVOStičišče NVO osrednje SlovenijeYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneZRSZZobčina litijaZagorje ob Savi

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

vsak dan med 9.00 in 15.00

 

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

po dogovoru

 

Pisarni sta za osebna srečanja trenutno zaprti.