Spletne strani za NVO

Spletna stran predstavlja hitro in poceni komunikacijo z uporabniki vaših storitev zato si zagotovite večjo prepoznavnost vaše nevladne organizacije z lastno spletno stranjo. Omogočimo vam, da enostavno in brez večjih stroškov pridete do spletne strani, ki jo enostavno urejate sami in dopolnjujete z aktualnimi vsebinami.

Koledar dogodkov NVO

Za dodatno promocijo in obiskanost vaših dogodkov vam omogočamo vpis v koledar dogodkov nevladnih organizacij na spletni strani www.srce-me-povezuje.si. Vse vpisane dogodke za prihodnji mesec, ki jih do konca meseca vpišete v koledar, pošljemo več kot 2.500 prejemnikom naših obvestil. 

Festival NVO

Festival nevladnih organizacije je priložnost za predstavitev širine delovanja društev, zasebnih zavodov in ustanov širši javnosti in spoznavanju, mreženju ter izmenjavi mnenj med nevladnimi organizacijami. V ta namen smo organizirali:

2010 - Praznik društev v srcu na Geossu 7. in 8. maja 

2015 - Vrtiljak nevladnih organizacij v parku Zvezda v Ljubljani 4. junija

Oblikovanje promocijskega materiala

Vedno bolj je pomembno, da svoje dejavnosti primerno predstavite in promovirate ter tako povečate prepoznavnost organizacije. Pri tem vam lahko pomagamo z oblikovanjem različnega promocijska materiala, od letakov, zgibank, knjig, plakatov, transparentov do priprave celostne grafične podobe organizacije. 

Projekti

Stičišče NVO osrednje SlovenijeZLHT - Regionalni center NVOEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

EU - Evropski socialni skladEvropa za državljaneobčina litijaZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

pisarna Ljubljana: Vojkova 63

sreda

od 9.00 do 15.00 oz. po dogovoru

T: 01 3209 484

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

ponedeljek in sreda 

od 8.00 do 15.00 oz. po dogovoru

T: 059 927 619