Izbor kandidatov za predstavnike NVO v razvojnem svetu zasavske regije in javna predstavitev

Na podlagi Poslovnika postopka izbora predstavnikov NVO v razvojnem svetu zasavske regije je vodja postopka za območje občine Litija in Trbovlje izdala sklep o imenovanju dveh predstavnic. Za ostala območja se postopek izbora nadaljuje. Javna predstavitev kandidatov bo v petek, 8.1.2021 ob 11.00 preko ZOOMa.

Sklep o imenovanju

Na podlagi 6. odstavka 4. člena Poslovnika postopka izbora predstavnikov nevladnih organizacij v razvojni svet zasavske regije je vodja postopka izbora, dne 6.1.2021, izdala sklep o imenovanju predstavnikov nevladnih organizacij v Razvojni svet zasavske regije iz območja občine Litija in Trbovlje.

1. Za predstavnico nevladnih organizacij (v nadaljevanju NVO) v Razvojnem svetu zasavske regije iz območja občine Litija se imenuje:
Klara Kržišnik

2. Za predstavnco NVO v Razvojnem svetu zasavske regije iz obmčja občine Trbovlje se imenuje:
Lavra Izgoršek

 

Sklep o imenovanju predstavnikov nevladnih organizacij v Razvojni svet zasavske regije iz območja občin Litija in Trbovlje

 

Javna predstavitev kandidatov

Postopke izbora kandidatov za območja ostalih občin se nadaljuje. Javna predstavitev kandidatov bo v petek, 8.1.2021 ob 11.00 preko ZOOMa. Na javni predstavitvi kandidatov se lahko izpelje imenovanje s soglasjem, v nasprotnem primeru bodo razpisane volitve.

Seznam kandidatov in njihove predstavitev objavljamo po abecednem vrstem redu.

Alojz Klančišar - predstavitev

Andraž Grum - predstavitev

Jože Ocepek - predstavitev

mag. Jure Vetršek - predstavitev

 

Na dogodek - javno predstavite kandidatov se prijavite z izpolnitvijo OBRAZCA.

Več o postopku izbora predstavnikov NVO v razvojni svet zasavske regije si lahko preberete TUKAJ.

 

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZobčina litijaZagorje ob Savi

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00

 

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

po dogovoru