Spletna delavnica ZaNVO: Kreiranje vizualnih vsebin s telefonom in brezplačnimi aplikacijami

Na treh srečanjih se bomo naučili, kako lahko samo s telefonom in brezplačnimi aplikacijami (CapCut) sami v najkrajšem času ustvarimo kvalitetne fotografije in video. Delavnice bodo potekela preko spleta, 17., 19. in 23. septembra 2024 med 18. in 20. uro. Udeležba je brezplačna za društva in druge nevladne organizacije. Vabljeni!

Z udeležbo na delavnici boste spoznali:

  • da je kreiranje dobrih vizualnih vsebin s telefonom preprostejše, kot si mislite,
  • da lahko samo z nekaj triki sami naredite kvalitetno fotografijo/video,
  • kako pomembna je kvaliteta fotografij in videa za uspešno promocijo izdelka ali storitve.

1. srečanje: 17. 9. 2024 (torek), 18:00-20:00

Snemanje in fotografiranje s telefonom

2. srečanje: 19. 9. 2024 (četrtek), 18:00-20:00

Urejanje videa z brezplačno aplikacijo CapCut #1 (sestavljanje zgodbe, različni formati, crop, rezanje, dodajanje slike v sliki)

3. srečanje: 23. 9. 2024 (ponedeljek), 18:00-20:00

Urejanje videa z brezplačno aplikacijo CapCut #2 (dodajanje besedil, grafike, “nalepk”/stickers, zvoka, izvoz videa v različnih formatih)

Izvajalka:

Delavnico bo izvedla Katja Lenart iz LenArt Production.

Prijava:

Udeležba na delavnici je brezplačna, število udeležencev je omejeno na 15. Prijave sprejemamo preko spletnega obrazca na povezavi.

Brezplačno spletno usposabljanje organizira Zavod Tri - Grozd NVO Gorenjske v okviru Mreže regionalnih stičišč nevladnih organizacij ZaNVO, ki se sofinancira iz Sklada za NVO preko Ministrstva za javno upravo. Kot del mreže ZaNVO Regionalni center NVO nudi podporno okolje nevladnim organizacijam v zasavski regiji, svoje regijsko stičišče poiščite na povezavi www.zanvo.org.

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00