Vpišite svoje aktivnosti na portal imejsefajn.si

Predstavite tečaje, vadbe in prostovoljske aktivnosti, ki jih organizirate v svojem društvu, tudi na portalu imejsefajn.si! Z vpisom na portal lahko povečate vidnost svojih aktivnosti in pritegnete nove uporabnike, člane ali prostovoljce.

Portal imejsefajn.si omogoča posameznikom celovit pregled nad raznoliko ponudbo aktivnosti, kar jim olajša odločitev, kam se bodo vključili. Na portalu lahko brezplačno vpišete in predstavite tečaje, vadbe in prostovoljske aktivnosti, ki jih izvajate v zasavski regiji in trajajo skozi celo leto. Portal ni namenjen vpisu enkratnih dogodkov, delavnic ali prireditev.

Kako se prijaviti in vpisati aktivnosti?

Dostop do vpisa aktivnosti na portal pridobite z registracijo vaše organizacije na povezavi. Po potrditvi registracije vam bomo omogočili dostop do vpisnika aktivnosti, kjer boste lahko preprosto dodajali in urejali svoje aktivnosti. Če ste že registrirani, se enostavno prijavite v portal in vpišite svoje aktivnosti.

Portal imejsefajn.si smo vzpostavili na Regionalnem centru NVO z namenom, da posameznikom omogočimo enostaven dostop do informacij o različnih tečajih, vadbah in prostovoljskih aktivnostih, ki jih organizirajo društva in druge nevladne organizacije v zasavski regiji.

Zakaj vpisati aktivnosti zdaj?

Jesen je čas, ko posamezniki in starši za svoje otroke iščejo tečaje in vadbe, ki bi se jih radi udeleževali tekom šolskega leta. Z vpisom svojih aktivnosti na portal imejsefajn.si boste povečali možnosti, da se udeleženci odločijo prav za vaše aktivnosti.

Organizirate dan odprtih vrat?

Na portalu imate tudi možnost vpisati dneve odprtih vrat, kjer se lahko posamezniki pridružijo vašim aktivnostim in jih preizkusijo, preden se odločijo za vpis. Vse organizacije, ki bodo vpisale dneve odprtih vrat, bomo dodatno promovirali. Aktivnosti promocije portala bodo potekale v septembru in oktobru 2024.

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na telefonsko številko 059 927 619 ali pišite na info@consulta.si.

Vpišite svoje aktivnosti na imejsefajn.si in povečajte prepoznavnost svoje organizacije!

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00