Delavnica: Od odločitve do uresničitve

Imate idejo a ne veste kako nadaljevati, kako jo uresničiti? Želite preveriti, če vaša ideja »pije vodo«? Razmišljate, da bi idejo prijavili na razpis? Potem bo delavnica kot nalašč za razširjanje vašega obzorja.

Delavnica bo potekala v torek, 24.4.2018 na Vojkovi 63 v Ljubljani, od 9:00 do 13:15. 

Na voljo je še 6 prostih mest. Vabljeni k prijavi.

O delavnici:

Kako uresničiti idejo? Kje, Kako, Kdaj, S kom začeti? Kako nadaljevati?  Takšna in še nekatera vprašanja se nam porodijo, ko proizvedemo novo, svežo in navdihujočo idejo. Na delavnici bomo vaše ideje razčlenili in jih s pomočjo skrbno izbranih metod oblikovali v proces zaporednih korakov, s katerimi se boste elegantno sprehodili do vaše nove kreacije v okolju.

Izdelali bomo načrt uresničevanja ideje, ki bo vključeval definiranje končnega stanja, vzvratno planiranje procesa in učinkovito črpanje virov.

Najprej pa je potrebna odločitev - 100% odločitev, da boste idejo uresničili. Odločitev je namreč gorivo, ki poganja proces uresničevanja ideje. OPOZORILO: že najmanjše omahovanje pri odločitvi nas lahko tekom procesa uresničevanja ideje pahne v prekinitev delovnega procesa in opustitev ideje.

Na delavnico pridite opremljeni s 100% odločenostjo.  Kajti proces načrtovanja se začne z odločitvijo!

 

Uporabljene metode:

Uporabljali bomo CANVAS metodo, GAP analizo, časovno os ter metodo obvladovanja tveganja. 

O izvajalcu:

Kristijan Adamlje prof. je sodelavec regionalnega stičišča za nevladne organizacije za zasavsko regijo.  V nevladni sektor prenaša bogate podjetniške, komunikacijske in didaktične izkušnje, podkrepljene s poznavanjem aktualnih nevladniških vsebin in podjetništva z družbenim učinkom. Nevladnim organizacijam svetuje na področju razvoja produktov in storitev, oblikovanju marketinških in promocijskih  vsebin, strateškega načrtovanja, poslovnega modeliranja ter kreativnega dela. Oblikuje in moderira skupinske delovne procese, izvaja skupinske in individualne coachinge, seminarje in delavnice ter je ključna oseba za komunikacijo z mediji, vplivno javnostjo in uporabniki.

 

Za več informacij pišite na klavdija.tomazic@consulta.si. Prijavite se lahko preko spletne prijavnice.

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZobčina litijaZagorje ob Savi

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00

 

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

po dogovoru