Posvet nevladnih organizacij iz občine Trbovlje

Kaj manjka v občini Trbovlje? Imate idejo, kako bi kaj izboljšali? V kakšni občini želite živeti čez deset let? Vidite možnosti za razvoj vašega društva, zavoda, ustanove?


Na vsa ta vprašanja bomo skupaj iskali odgovore in rešitve na Posvetu nevladnih organizacij iz občine Trbovlje. Posvet bo potekal v torek, 17.5.2016 od 18.00 do 20.00, v sejni sobi Zavoda za šport Trbovlje, Rudarska cesta 6 v Trbovljah.

Pogovarjali se bomo o lokalnih potrebah, ki jih nevladne organizacije prepoznavate v občini Trbovlje in o morebitnih rešitvah, razvoju novih storitev v občini ter trajnejše pozitivne učinke.

Nevladne organizacije imate pomembno vlogo pri zadovoljevanju vseh vrst potreb v lokalnem okolju. Identifikacija lokalnih potreb je pomembna za vse nas, ki si prizadevamo za razvoj lokalne skupnosti.

Posvet organizira ZLHT – Regionalni center NVO. Posvet bo potekal skozi strukturirano razpravo, ki bo vodila do skupnega nabora idej in predlogov. Tako boste udeleženci tisti, ki boste določili lokalne potrebe, poiskali in pripravili rešitve.

Potrditev udeležbe nam sporočite na info@consulta.si ali po telefonu na 059 927 619 do 16.05.2016.

 

Veselimo se srečanja z vami!

Projekti

Regionalni center NVOStičišče NVO osrednje SlovenijeYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneZRSZZobčina litijaZagorje ob Savi

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

vsak dan med 9.00 in 15.00

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

po dogovoru