Nove socialne storitve v občini Hrastnik

V četrtek, 21.2.2019, so se v Zmajevi Luknji, na Dolu pri Hrastniku, v okviru Kavarne NVO, ki jo je organiziral ZLHT - Regionalni center NVO, zbrali predstavniki NVO iz Hrastnika, ki delujejo na področju sociale in nekateri predstavniki iz drugih sektorjev. Srečali so se z namenom oblikovanja projektne ekipe za črpanje razpisnih sredstev.

Na srečanju smo oblikovali dve projektni ekipi in zasnovali dve projektni ideji ter izbrali ustrezen razpis, ki pokriva izbrano področje.  Prva projektna ekipa bo razvijala projekt, ki bo namenjen starejšim, druga projektna ekipa bo razvijala nove programe za invalide. 

Na Kavarni NVO Hrastnik so prisotni Društvo upokojencev Hrastnik, Društvo upokojencev Dol pri Hrastniku, Društvo invalidov Hrastnik, Društvo za družbene aktivnosti Rast, Srbsko kulturno društvo Sava Hrastnik, Območna Obrtno - Podjetniška zbornica Hrastnik. Srečanja se je udeležila tudi podžupanja Občine Hrastnik, gospa Vojka Šergan. 

Nevladne in druge organizacije, ki želite sodelovati v projektnih skupinah nam pišite na info@consulta,si. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZobčina litijaZagorje ob Savi

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00

 

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

po dogovoru