Iščemo zunanjega sodelavca/ko

V okviru podpore za nevladne organizacije v zasavski regiji iščemo zunanjega sodelavca/ko za dolgoročno, redno sodelovanje na področju pridobivanja sredstev in prijav na razpise za nevladne organizacije. Zainteresirani se nam javite do 24. 1. 2020!

Ekipo želimo okrepiti z zunanjim sodelavcem, ki bi mu lahko zaupali področje pridobivanja sredstev in prijav na razpise. Pričakujemo komunikativnega, odgovornega in samostojnega človeka z izkušnjami pri pripravi in oddaji projektnih prijav, iskanja virov financiranja ter izvajanja usposabljanj.

Predvideno delo obsega: Izvedba usposabljanj za prijavo na razpise. Srečanja z NVO za razvoj projektnih idej. Podpora NVO pri pripravi nabora primernih razpisov in drugih virov financiranja. Svetovanje pri iskanju primernih razpisov in oblikovanju projektne ideje oziroma uskladitvi ideje z razpisom. Pregled projektne dokumentacije s priporočili za izboljšave. Mentorstvo in pomoč pri pripravi in oddaji projektnih prijav. Svetovanje pri izvajanju projektov in pripravi poročil. Pomoč pri iskanju projektnih partnerjev.

Predvidene aktivnosti usposabljanj in mentorstva se bodo izvajale na območju zasavske regije. Svetovanja bodo potekala osebno v pisarni Regionalnega centra NVO v Litiji in Zagorju ob Savi, po telefonu in e-pošti.

Sporočite nam vaš interes po sodelovanju z nami in nam posredujte vaše izkušnje na tem področju na klara.krzisnik@consulta.si, do 24. 1. 2020.

Za vsa vaša vprašanja nas kontaktirajte na 059 927 619, Klara Kržišnik.

Projekti

Regionalni center NVORegionalni center NVOStičišče NVO osrednje SlovenijeYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneZRSZZobčina litijaZagorje ob Savi

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

vsak dan med 9.00 in 15.00

 

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

po dogovoru

 

Pisarni sta za osebna srečanja trenutno zaprti.