Spletno usposabljanje ZaNVO: Komuniciranje učinkov delovanja NVO

Kako na jasen, kratek in koristen način (koristen za vašo organizacijo, podporo, razumevanje tako javnosti kot financerjev) odgovoriti na vprašanje: "Kaj pa vi sploh delate? To se bomo učili na spletni delavnici o komuniciranju učinkov delovanja NVO, v ponedeljek, 10. 10. 2022 ob 16. uri. 

 

Ni dovolj, da ste izjemni! Tudi drugi morajo razumeti, zakaj ste koristni.

Vsebina:

Na delavnici se boste naučili na razumljiv in zanimiv način predstaviti, kaj delate v vaši nevladni organizaciji. Nevladniki_ce smo pogosto tako vpeti v svoje delo, da nam včasih zmanjka pravih besed za opisovanje, kaj počnemo. Kako svoje delo predstaviti različnim javnostim, od županje, do soseda, tašče, ali pa novinarjem lokalnega časopisa? Spoznali boste praktične napotke in primere, ki vam bodo v pomoč pri izboljšavi vašega komuniciranja.

Termin:

ponedeljek, 10. 10. 2022, od 16.00 do 19.30, preko spleta

Izvajalki:

Delavnico bosta izvedli Tina Divjak, vodja zagovorništva na CNVOS, in Nina Narat Meden, strokovnjakinja za odnose z javnostmi.

Prijava:

Prijave sprejemamo najkasneje do 6. 10. 2022 na tej povezaviUsposabljanje je brezplačno za predstavnike nevladnih organizacij (društev, zavodov in ustanov) iz celotne Slovenije in bo potekalo preko zooma. Povezavo, preko katere boste dostopali do dogodka na spletu, boste prijavljeni prejeli na vaš e-naslov.  

 

Brezplačno spletno usposabljanje organizira Mreža regionalnih stičišč nevladnih organizacij ZaNVO, ki se sofinancira iz Sklada za NVO preko Ministrstva za javno upravo. Kot del mreže ZaNVO Regionalni center NVO nudi podporno okolje nevladnim organizacijam v zasavski regiji, svoje regijsko stičišče poiščite na povezavi www.zanvo.org.

 

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00