Hvala

Hvala vsem, ki ste sodelovali in podprli akcijo Dobrodelna malica. Skupaj smo zbrali 529,31 EUR, ki bodo namenjeni Božičkom na kolesih za obdarovanje otrok iz socialno šibkejših družin.  

Dobrodelna malica za zbiranje sredstev za dober namen

 

Tokrat smo na Regionalnem centru NVO v akciji Dobrodelna malica povezali Okrepčevalnico Kuhla iz Sp. Loga pri Litiji in Kolesarsko društvo Litijski tempomat.

Okrepčevalnici Kuhla tudi drugače prisluhnejo dobremu namenu saj redno z malicami pogostijo prostovoljce, ki vozijo pri Sopotnikih. Svoje viške hrane pa namenijo osebam, ki so tovrstne pomoči potrebni. K akciji Dobrodelna malica so v Kuhli pristopili v želji, da se zbrana sredstva namenijo Božičkom na kolesih, ki jo vsako leto izvede Kolesarsko društvo Litijski tempomat. Ti združujejo kolesarske navdušence, ki jih druži želja po razgibanem preživljanju prostega časa. S svojo dobrodelno noto pa vsako leto razveselijo otroke z akcijo Božički na kolesih in obenem opozarjajo voznike na kolesarje v cestnem prometu.

Akcijo Dobrodelna malica smo organizirali v okviru Regionalnega centra NVO z namenom povezovanja lokalnih gostincev, njihovih gostov in nevladnih organizacij, ki s svojim delovanjem na različnih področjih pripomorejo h graditvi boljše družbe.

 

Bi se nam radi pridružili?

Prihodnje leto akcijo širimo po zasavski regiji zato že danes vabimo restavracije in nevladne organizacije, ki bi rade sodelovale. Z akcijo, ki bo potekala v maju želimo pomagati zbirati sredstva za programe in projekte različnih nevladnih organizacij, ki naslavljajo potrebe v lokalnem okolju. 

Aktivnosti Regionalnega centra NVO sofinancira Ministrstvo za javno upravo iz Sklada za NVO.

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00