BAZA NVO OSREDNJE SLOVENIJE

Baza društev, zasebnih zavodov in ustanov registriranih na območju Osrednjeslovenske regije vključuje osnovne podatke o organizaciji (naziv in naslov). Baza društev je dodatno razdeljena na 25 občin ter razvrščena na 10 skupin glede na glavni namen za katerega je bilo društvo ustanovljeno. Zasebni zavodi v osrednji Sloveniji so razvrščeni po šifri dejavnosti, ustanove pa po namenu ustanovitve in pristojnem ministrstvu. 

Namen baze je, da jo lahko enostavno prenesete in iščete med NVO glede na vrsto organizacije, skupino ali območje delovanja. Vsebuje podatke cca. 7.000 NVO iz osrednje Slovenije. Glavni namen baze je pomoč organizacijam pri delu ter iskanju in povezovanju z drugimi nevladnimi organizacijami. 

Do baz lahko dostopate na spodnjih povezavah:

baza društev osrednje Slovenije 

baza zasebnih zavodov osrednje Slovenije

baza ustanov osrednje Slovenije

Baza podatkov vključuje javno objavljene podatke registriranih NVO na dan 12.2.2016 iz registra AJPES, programa IPIS ter zbirke društev in ustanov objavljenih na strani Ministrstva za notranje zadeve. Sproti se dopolnjuje in posodablja s podatki, ki nam jih sporočijo nevladne organizacije same. V kolikor podatki vaše organizacije niso pravilni ali jih želite dopolniti nam to sporočite na info@consulta.si.

Projekti

Stičišče NVO osrednje SlovenijeZLHT - Regionalni center NVOYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

EU - Evropski socialni skladEvropa za državljaneobčina litijaZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

pisarna Ljubljana: Vojkova 63

sreda: 9.00-15.00

T: 01 3209 484

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

ponedeljek in sreda: 9.00-15.00

T: 059 927 619

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

vsak prvi četrtek v mesecu:         8.00-15.00