SEZNAM NVO ZASAVSKE REGIJE

 

Seznam društev, zasebnih zavodov in ustanov registriranih na območju zasavske regije vključuje osnovne podatke o organizaciji.

Razdeljeni so na štiri občine zasavske regije. Dodatno so:

  • društva razvrščena na deset skupin, glede na glavni namen ustanovitve,
  • zasebni zavodi razvrščeni po šifri dejavnosti,
  • ustanove razvrščene po namenu ustanovitve in pristojnem ministrstvu. 

Namen seznama je, da ga lahko enostavno prenesete in iščete med NVO glede na vrsto organizacije, skupino ali območje delovanja. Vsebuje podatke okoli 590 NVO iz zasavske regije. Namenjen je pomoči organizacijam pri delu ter iskanju in povezovanju z drugimi organizacijami. 

Do seznamov lahko dostopate na spodnjih povezavah:

Seznam podatkov vključuje javno objavljene podatke registriranih NVO na dan 12. 2. 2016 iz registra AJPES ter zbirke društev in ustanov objavljenih na strani Ministrstva za notranje zadeve. Sproti se dopolnjuje in posodablja s podatki, ki nam jih sporočijo nevladne organizacije same. V kolikor podatki vaše organizacije niso pravilni ali jih želite dopolniti nam to sporočite na info@consulta.si.

Projekti

Stičišče NVO osrednje SlovenijeZLHT - Regionalni center NVOYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneobčina litijaZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

ponedeljek in sreda: 9.00-15.00

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

po predhodnem dogovoru