Vključi se v mrežo NVO

Mreža nevladnih organizacij je neformalna, odprta mreža nevladnih organizacij (društev, zasebnih zavodov in ustanov) iz štirih občin zasavske regije:

  • Zagorje ob Savi
  • Litija
  • Hrastnik
  • Trbovlje

Članstvo v mreži je prostovoljno in brezplačno.

Osnovni namen mreže je povezovanje, spodbujanje civilnega dialoga in usklajevanje nevladnih organizacij iz občin Zagorje ob Savi, Litija, Hrastnik in Trbovlje.

Članice so lahko vse zainteresirane nevladne organizacije s sedežem v zasavski regiji.

Mreža zagotavlja sodelovanje med NVO na regionalni ravni, ažuren in kakovosten pretok informacij ter krepitev vključevanja NVO v procese odločanja na lokalni, regionalni in nacionalni ravni. Mreža spodbuja izboljšanje položaja nevladenga sektorja v regiji in vejčjo prepoznavnost NVO.

Upravljavec in koordinator mreže nevladnih organizacij je ZLHT – Regionalni center NVO, ki mreži nudi administrativno-tehnično podporo.

Vpis lahko opravite tako, da izpolnite pristopno izjavo, ki nam jo pošljete na info@consulta.si ali na naslov ZLHT – Regionalni center NVO, Ponoviška cesta 12, 1270 Litija.

PRISTOPNA IZJAVA

Za vsa vaša vprašanja nas kontaktirajte na številko 059 927 619 ali pišite na info@consulta.si.

Projekti

Stičišče NVO osrednje SlovenijeZLHT - Regionalni center NVOEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

EU - Evropski socialni skladEvropa za državljaneobčina litijaZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

pisarna Ljubljana: Vojkova 63

sreda

od 9.00 do 15.00 oz. po dogovoru

T: 01 3209 484

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

ponedeljek in sreda 

od 8.00 do 15.00 oz. po dogovoru

T: 059 927 619