NVO S POTENCIALOM

NVO s potencialom je nevladna organizacija (društvo, zasebni zavod, ustanova), ki izkazuje interes za lasten organizacijski, strokoven ali zagovorniški razvoj ter je pripravljena zadovoljevati lokalne potrebe oz. aktivno prispevati k razvoju lokalne skupnosti. NVO s potencialom je nevladna organizacija, ki želi biti aktivna, se razvijati in prispevati k razvoju okolja v katerem deluje oz. izvajati nove storitve.

Kaj pridobite z vključitvijo v program NVO ustvarjalnik:

  • Brezplačna in glede na potrebe individualno usmerjena usposabljanja, mentorstva, promocijo in svetovanja na organizacijskem, strokovnem in/ali zagovorniškem področju.
  • Znanja, kako komunicirati s ciljno publiko, mediji, politiki, kako predstaviti svoje ideje, na kakšen način pridobiti dodatna finančna sredstva, kako zastaviti in razviti strategijo delovanja, oziroma vsebina individualno prilagojena potrebam vaše organizacije.
  • Pomoč (svetovanja in mentorstva) za lažje doseganje zastavljenih ciljev (večja prepoznavnost, organiziranost, samozavest pri lotevanju projektov, širjenje organizacije itd.).

Poteka nov nabor NVO s potencialom za leto 2018/19. Če se vam zdi, da vaša organizacija ustreza opisu NVO s potencialom, nas čimprej obvestite preko e-pošte na info@consulta.si, saj je število mest omejeno.

 
Z izbranimi organizacijami bomo sklenili individualen načrt izobraževanja oz. razvoja na podlagi izhodiščne ocene in želene stopnje razvoja.
 
 

Več informacij:

Za več informacija pokličite na 059 927 619 ali pišite na info@consulta.si

Projekti

Stičišče NVO osrednje SlovenijeZLHT - Regionalni center NVOEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

EU - Evropski socialni skladEvropa za državljaneobčina litijaZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

pisarna Ljubljana: Vojkova 63

sreda: 9.00-15.00

T: 01 3209 484

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

četrtek: 11.00-17.00

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

ponedeljek in sreda: 9.00-15.00

T: 059 927 619