NVO USTVARJALNIK

Program NVO ustvarjalnik je izobraževalni program, prilagojen aktivnim organizacijam z močno vizijo in poslanstvom za izboljšanje kvalitete lokalnega življenja – NVO s potencialom . Poteka v treh tematskih sklopih in sicer kot organizacijski, strokovni in zagovorniški ustvarjalnik.

V sklopu organizacijskega ustvarjalnika smo že izvedli delavnico z naslovom "Učinkovito nevladniško komuniciranje", ki jo je vodil g. Uroš Bonšek iz organizacije CNVOS in delavnico " Od odločitve do uresničitve", ki jo je vodil g. Kristijan Adamlje iz organizacije ZLHT.

Trenutno poteka iskanje NVO, ki ima idejo o produktu ali storitvi, ki bi ga/jo ponudila lokalni skupnosti in je v lokalni skupnosti potreba po njem/njej. Organizaciji ponujamo potrebno pomoč pri izpeljavi projekta. Več o tem preberite...

NVO s potencialom se lahko vključijo v enega ali več izmed ustvarjalnikov, glede na potrebe, ki jih zaznavajo v svoji organizaciji.

Vsak ustvarjalnik sestavljajo različne oblike izobraževanj. Od predavanj, delavnic, do mentorstva in svetovanja. Vse to s ciljem, da organizaciji  pomagamo pri razvijanju in uresničitvi idej, ki so koristne za lokalno skupnost.

Kako so program koristile NVO s potencialom v preteklem letu, si poglejte na povezavi... 

Projekti

Stičišče NVO osrednje SlovenijeZLHT - Regionalni center NVOYOUTH IS EUROPEAN FUTURE -  Mreža za izpodbijanje evro skepticizma in motiviranje mladih evropskih državljanov, da sodelujejo v evropskih volitvah leta 2019YOUROPE: povezovanje poti za boljše dojemanje EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

EU - Evropski socialni skladEvropa za državljaneobčina litijaZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

pisarna Ljubljana: Vojkova 63

sreda: 9.00-15.00

T: 01 3209 484

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

četrtek: 11.00-17.00

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

ponedeljek in sreda: 9.00-15.00

T: 059 927 619